A+G TRANSPORT INTERNATIONAL

Descrierea companiei

            Suntem specialisti cu un accent clar pe rezolvarea cerințelor internaționale de transport ale clienților noștri și ale clienților noștri viitori.

             De la începutul anului 1994, când un grup de profesioniști cu experiență amplă și-au unit forțele, am continuat să ne îmbunătățim în mod constant metodele de lucru în beneficiul  clienților noștri și al organizării interne. Compania a înregistrat o creștere rapidă în ultimii 28 ani, pentru ca am adaptat si am actualizat sistemele interne în organizație, menținând accentul pe un serviciu optim pentru clienții noștri.

            A rămâne competitivi și a menține standardul nostru de servicii la inaltime este o necesitate, de aceea am pus totul în practică pentru a ne conforma pe deplin cerințelor clienților noștri. Monitorizăm constant costurile  în beneficiul clienților noștri.

            Un parteneriat de lungă durată cu toti partenerii nostri este esențial pentru a rămâne o companie de succes. Acesta este motivul pentru care vom face totul în limita posibilităților noastre pentru a ne satisface clienții. Suntem o parte importantă în lanțul logistic si pe deplin conștienți de responsabilitatea pe care o avem față de clienții si furnizorii nostri.

           Echipa de la A + G Transport se simte foarte încrezătoare și este mai mult decât pregătită sa va ajute să deveniti noul nostru  client satisfacut.

Contact

A+G TRANSPORT INTERNATIONAL

Locație

IASI

Anunțuri active

IASI
VEHICUL:Frigorific
Permis: CE
REGIM: Internațional
TIP TRANSPORT: Mărfuri și bunuri
IASI
VEHICUL:Prelată
Permis: CE
REGIM: Internațional
TIP TRANSPORT: Mărfuri și bunuri