Angajări Șoferi Cea mai mare platformă de angajări șoferi din România

Despre Noi

MISIUNEA

MISIUNEA

Înființată în 2018, platforma Angajări Șoferi a devenit rapid una dintre cele mai accesate platforme din România în domeniul transporturilor.

Platforma beneficiază de o excelentă indexare în Google și se mândrește cu o comunitate online activă, numărând peste 300.000 de membri. Aceștia sunt distribuiți pe mai multe pagini și în peste zece grupuri de Facebook, unde grupul nostru principal se apropie de 100.000 de șoferi.

AngajăriȘoferi.ro reprezintă locul ideal pentru promovarea anunțurilor în acest domeniu și se afirmă ca un partener de încredere atât pentru firmele de transport, oferindu-le oportunități de recrutare, cât și pentru cei care sunt în căutarea unui loc de muncă ca șofer.

Misiunea noastră este de a facilita colaborarea dintre șoferi și angajatorii din transporturi. Angajări Șoferi este partenerul de încredere atât pentru firmele de transport cât și pentru cei care caută un loc de muncă în domeniu.

despre noi Angajari Soferi

VIZIUNEA

VIZIUNEA

Viziunea noastră este să devenim principala platformă de anunțuri pentru șoferii din România, oferind servicii de cea mai înaltă calitate. Ne propunem să construim o comunitate dinamică în care angajatorii din sectorul transporturilor și șoferii să poată descoperi cele mai bune oportunități de colaborare disponibile pe piața românească și cea internațională.

VALORI

VALORI

Onestitate

Prin implicare și transparență totală, serviciile noastre sunt construite pe a oferi un sprijin real atât pentru angajatori, cât și pentru cei care sunt în căutarea unui loc de muncă.

Determinare

Angajări Șoferi este deja una dintre principalele platformă de recrutare în domeniu, din România. Nu vrem însă să ne oprim aici, iar pe termen mediu, suntem convinși că Angajări Șoferi va deveni un nume de referință în sectorul românesc al transporturilor, și nu numai.

Pasiune

Orice proiect de succes implică pasiune, iar pentru Angajări Șoferi pasiunea pentru industria transporturilor se îmbină cu bucuria de a putea ajuta mii de șoferi care sunt în căutarea unui loc de muncă mai bun.

Respect

Domeniul transporturilor nu ne este deloc străin. Cunoaștem foarte bine provocările cu care se confruntă cei din domeniu, și tocmai de aceea eforturile noastre se concentrează pe nevoile reale ale membrilor comunității Angajări Șoferi.

Platforma noastră facilitează publicarea anunțurilor de angajare și căutarea locurilor de muncă într-un mod simplu și eficient. Angajatorii pot posta anunțuri detaliate, iar șoferii pot aplica folosind filtre specifice pentru a găsi joburi care corespund cerințelor lor. Angajarisoferi.ro oferă, de asemenea, consultanță și asistență în crearea anunțurilor, asigurându-se că procesul de recrutare este cât mai eficient și lipsit de complicații.

Play Video

VIITOR

PLANURI DE VIITOR

În viitor, dorim să ne extindem serviciile prin lansarea recrutarisoferi.ro, o platformă axată pe interacțiunea directă între șoferi și departamentele de resurse umane ale companiilor de transport. Aceasta va permite șoferilor să inițieze mini-interviuri și să demonstreze credibilitatea lor direct către recrutori. Proiectul este în plină dezvoltare și ne așteptăm ca în 2024 să devină o componentă esențială a ecosistemului nostru.