Despre Noi

MISIUNEA

Înființată în 2018, platforma Angajări Șoferi a devenit în scurt timp una dintre cele mai accesate platforme pentru sectorul transporturi din România.

Cu o comunitate online care include peste 50.000 de membri activi (angajatori de la companii naționale și internaționale, șoferi profesioniști sau amatori în căutarea unui loc de muncă), misiunea noastră este de a facilita colaborarea dintre șoferi și angajatorii din transporturi. Angajări Șoferi este partenerul de încredere atât pentru firmele de transport cât și pentru cei care caută un loc de muncă în domeniu.

Viziunea noastră este să devenim principala platformă de anunțuri pentru șoferii din România, oferind servicii de cea mai înaltă calitate. Vrem să construim o comunitate dinamică în care angajatorii din sectorul transporturilor și șoferii să poată descoperi cele mai bune oportunități de colaborare disponibile pe piața românească sau cea internațională.

VIZIUNEA

VALORI

Onestitate

Prin implicare și transparență totală, serviciile noastre sunt construite pe a oferi un sprijin real atât pentru angajatori, cât și pentru cei care sunt în căutarea unui loc de muncă.

Determinare

Angajări Șoferi este deja una dintre principalele platforme cu anunțuri pentru șoferii din România. Nu vrem însă să ne oprim aici, iar pe termen mediu, suntem convinși că Angajări Șoferi va deveni un nume de referință în sectorul românesc al transporturilor, și nu numai.

Pasiune

Orice proiect de succes implică pasiune, iar pentru Angajări Șoferi pasiunea pentru industria transporturilor se îmbină cu bucuria de a putea ajuta mii de șoferi care sunt în căutarea unui loc de muncă mai bun.

Respect

Domeniul transporturilor nu ne este deloc străin. Cunoaștem foarte bine provocările cu care se confruntă cei din domeniu, și tocmai de aceea eforturile noastre se concentrează pe nevoile reale ale membrilor comunității Angajări Șoferi.

angajări șoferi - despre
Play Video