EDITORIAL

Angajari Soferi - Alimentatia si Sedentarismul la Soferi

Alimentația și Sedentarismul la Șoferi

Profesia de șofer profesionist vine, de multe ori, la pachet cu mai multe compromisuri pe care le face șoferul, iar unele dintre ele îi pot afecta sănătatea. Orele petrecute la volan, pe drumuri, pot avea impact negativ asupra stării de sănătate;un șofer nu are timp să își gătească mâncare sănătoasă în fiecare zi, nu face suficient sport, consumă fast-food etc. Tocmai pentru a evita problemele de sănătate și a îi ajuta pe șoferi să aibă un stil de viață cât mai sănătos, am solicitat sfatul unui cunoscut specialist în nutriție din județul Gorj. În interviul pe care îl puteți citi mai jos veți găsi sfaturi care vă pot ajuta să combateți sedentarismul, proastele obiceiuri din alimentația zilnică și alte alegeri care vă pot costa sănătatea.

Citește articolul »
Soferi vs. Dispeceri - interviu Adina Iuliana Ionita

Șoferi vs. Dispeceri – interviu

Adina Iuliana Ioniță : „«Războiul» acela între dispeceri și șoferi este doar în mintea noastră! Eu am ales să le fiu colegă, căci șefi sunt peste tot!” Relația dintre dispecer și șoferi se numără printre cele mai importante din domeniul transporturilor. Acest lucru reiese clar și din discuțiile pe care le-am purtat cu următoarea noastră intervievată.

Citește articolul »
Universitatea din Petroșani , tradiție în excelența academică

Universitatea din Petroșani, tradiție în excelența academică! Absolvenții cu specializarea „Ingineria transporturilor și a Traficului”, căutați pe piața muncii europene

Într-o lume aflată în permanentă schimbare și dezvoltare, fiecare tânăr absolvent de liceu își dorește să aleagă cea mai potrivită facultate, căci grija pentru a își asigura un viitor îi preocupă chiar și pe cei mai tineri dintre noi. Fiind mereu în pas cu, cerințele de pe piața muncii, mai multe universități din țară au obținut acreditarea unor specializări de avangardă, precum Ingineria Transporturilor și a Traficului.

Citește articolul »