Angajări Șoferi Cea mai mare platformă de angajări șoferi din România

Întrebări frecvente

Descoperiți răspunsuri la întrebările frecvente despre cum să găsiți și să postați locuri de muncă pentru șoferi pe AngajariSoferi.ro.

Vă puteți înregistra făcând click aici, accesând secțiunea CONTUL MEU sau iconița din Meniul principal.

După completarea formularului veți primi un email de verificare.

Faceți click pe butonul Activează Contul.

După confirmarea adresei de email vă rugăm să alocați câteva minute pentru completarea profilului. Informațiile introduse aici vor fi afișate în pagina Companii.

Pentru a posta un anunț pe angajarisoferi.ro, urmați pașii simpli de mai jos:

1. Accesați Secțiunea de Adăugare Anunț:
După crearea și activarea contului dvs. de utilizator, accesați secțiunea „Adaugă un anunț” din cadrul „Contul meu„, accesibilă la Adaugă un anunț.

2. Completați Formularul de Anunț:

Imagine Reprezentativă: Adăugați o imagine care reprezintă cel mai bine anunțul dvs. Aceasta va fi afișată în secțiunea introductivă a anunțului.

Logo-ul Companiei: Încărcați sigla sau logo-ul companiei dvs. pentru a adăuga un plus de credibilitate și recunoaștere.

Informații Anunț:

Titlu Anunț: Alegeți un titlu clar și concis pentru anunț.

Numele Companiei: Specificați numele companiei angajatoare.

Locație: Introduceți adresa unde se va desfăşura activitatea angajatului.Puteți folosi Google Maps pentru a asigura o poziționare corectă.

Tip Vehicul: Selectați categoria de vehicul pentru care recrutați.

Tip Transport: Alegeți între transportul de mărfuri și bunuri, persoane sau ambele.

Regim: Specificați dacă este vorba de tur/retur, intern sau internațional.

Permis de Conducere: Indicați categoria permisului necesară.

Tip Job: Alegeți între part-time, full-time sau proiect/sezonier.

Salariu și Diurnă: Specificați valoarea salariului și diurnei, inclusiv moneda.

Detalii despre Candidatul Ideal:

Experiență: Selectați nivelul de experiență necesar.

Limbi Străine: Dacă este cazul, menţionaţi limbile străine necesare și nivelul de competență.

Descriere Anunț:

Detalii Anunț: Furnizați informații suplimentare despre postul disponibil.

Descrierea Companiei: Oferiți detalii despre compania dvs. pentru a atrage candidații potriviți.

Contact:

Țara, Telefon și Email: Asigurați-vă că informațiile de contact sunt corecte și complete.

După completarea formularului, verificați toate informațiile introduse și apoi trimiteți anunțul pentru publicare. Anunțul dvs. va fi disponibil pe platformă după ce este verificat și aprobat de echipa noastră.

După adăugare: Anunțurile pot fi vizualizate în Contul Meu > Anunțurile Mele. Înainte de aprobare, ele sunt listate în Anunțurile în Așteptare.

După aprobare: Anunțurile aprobate și active pot fi modificate accesând Anunțurile Mele și selectând opțiunea Modifică Anunțul. Această opțiune este disponibilă și pentru anunțurile aflate în așteptare.

Pentru reînnoirea anunțurilor, accesați Anunțuri Dezactivate în Contul Meu. Prin selectarea opțiunii Reactivează Anunț, anunțul dvs. va fi republicat pentru o nouă perioadă de 30 de zile.

Verificarea paginii: Accesați Profilul Meu din Contul Meu pentru a verifica pagina companiei.

Editarea detaliilor: În secțiunea Editează Profilul, puteți actualiza imaginea, logo-ul, numele companiei, detalii despre companie, informații de contact și detalii cont utilizator.

Importanța prezentării: Asigurați-vă că anunțurile sunt prezentate profesional pentru a atrage soferi calificați. O imagine de calitate, un logo clar și o descriere detaliată pot spori șansele de a găsi candidatul ideal.

Toate anunțurile postate pe site-ul nostru sunt verificate și aprobate manual.

Procesul de verificare durează între 24 și 48h.

După aprobare vei primi un email de confirmare. Poți verifica, modifica sau șterge anunțurile tale active în secțiunea CONTUL MEU.

În cazul în care anunțul tău nu este aprobat vei fi contactat cu motivul pentru care a fost refuzat și pașii ce trebuie urmați pentru aprobare.

Ne poți contacta oricând telefonic sau folosind formularul din pagina CONTACT.

În cazul întâmpinării de probleme la postarea anunțurilor sau în gestionarea contului, ne puteți contacta prin detaliile furnizate în pagina de CONTACT. Echipa noastră este pregătită să vă asiste cu orice întrebare sau problemă.

Banner interactiv: Pentru a adăuga un banner publicitar pe pagina principală, redirecționând vizitatorii către pagina profilului companiei sau, după caz, pe website-ul dvs. , vă rugăm să ne contactați prin pagina de CONTACT. Opțiunea de plasare directă a bannerului din secțiunea Contul Meu va fi disponibilă în curând.

Alte opțiuni de promovare: Dacă sunteți interesat de alte modalități de promovare pe platforma noastră sau prin canalele noastre de social media, vă invităm să ne contactați pentru a discuta despre pachetele noastre personalizate de promovare.

Echipa noastră este pregătită să vă ofere soluții eficiente pentru a vă maximiza vizibilitatea și a atinge publicul țintă dorit.

Pentru a contacta o companie, accesați anunțul de interes și selectați Sună Acum. Dacă numărul afișat nu este valid, vă rugăm să ne informați prin formularul de contact din pagina CONTACT pentru a remedia situația.

Parola se poate modifica  accesând link-ul „Editează Profilul” din pagina „Contul meu„.

Adresa de email asociată contului se poate modifica  accesând link-ul „Editează Profilul” din pagina „Contul meu„.

Nu ai găsit răspunsul pe care îl căutai?

Ai întrebări despre locuri de muncă pentru șoferi?

Dacă nu ai găsit încă răspunsul căutat în secțiunea noastră de Întrebări Frecvente, nu te îngrijora! Echipa Angajări Şoferi este aici pentru a răspunde tuturor întrebărilor tale legate de locuri de muncă pentru șoferi. Indiferent dacă ești un șofer în căutarea unui nou rol sau o companie care caută să recruteze, noi suntem aici să te sprijinim.

Pentru întrebări suplimentare, vizitează pagina noastră de CONTACT și trimite-ne mesajul tău. Ne angajăm să oferim răspunsuri rapide și utile, asigurându-te că experiența ta pe platforma noastră este cât mai eficientă și plăcută.

Suntem aici să te ajutăm să găsești cele mai bune locuri de muncă pentru șoferi!

Locuri de munca pentru soferi