Bine ai venit pe site-ul www.angajarisoferi.ro – locul în care poți găsi angajatul perfect pentru compania ta, sau poți deveni angajatul perfect pentru cel care te caută.

Te rugăm să acorzi puțină atenție acestor termeni și condiții, întrucât serviciile site-ului www.angajarisoferi.ro pot fi oferite doar persoanelor care sunt de acord cu termenii și condițiile expuse în continuare.

Termeni folosiți – explicați pe înțelesul tuturor:
-Site = pagina web angajarisoferi.ro
-Utilizator = orice persoană fizică și/sau juridică, în vârstă de cel puțin 18 ani, care accesează site-ul AngajariSoferi.Ro
-Anunț = ofertă publică lansată de un Utilizator prin care este prezentată o ofertă de angajare
-Angajator = Utilizatorul site-lui AngajariSoferi.Ro care oferă un loc de muncă
-Candidat = Utilizatorul site-ului AngajariSoferi.Ro care este în căutarea unui loc de muncă afișat pe AngajariSoferi.Ro
-Moderatori = persoanele care verifică un Anunț înainte ca acesta să apară pe site.

Termeni și condiții = prezentul contract de utilizare

Folosirea site-ului AngajariSoferi.Ro presupune acceptarea necondiționată și în totalitate a acestor Termeni și Condiții. Prin folosirea site-ului AngajariSoferi.Ro, se înțelege atât accesarea, vizitarea, înregistrarea unui cont pe site, cât și/sau folosirea serviciilor de publicare pe Site a anunțurilor prin care se oferă un loc de muncă. Te rugăm să acorzi câteva minute pentru a le citi. Ne rezervăm dreptul de a modifica și actualiza această pagină în orice moment. Pagina Termeni și condiții este disponibilă permanent și poate fi consultată oricând.

Orice Utilizator care accesează site-ul AngajariSoferi.Ro și/sau care oferă informații cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe Site își dă consimțământul ca datele sale să fie colectate și prelucrate de catre Furnizor pentru prestarea în condiții optime a serviciilor precum și în scopuri de marketing, inclusiv marketing direct, cu respectarea și fără a fi prejudiciate drepturile persoanei vizate în contextul prelucrării datelor cu caracter personal, respectiv informarea persoanei vizate, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Totodată, Utilizatorul are dreptul să se opună prelucrării datelor personale care îl privesc și să solicite ștergerea datelor. Pentru exercitarea oricăruia dintre aceste drepturi, Utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisă în acest sens, datată și semnată, la următorul emaul: contact@angajarisoferi.ro. Autoritățile pot solicita anumite informații care pot conduce la identificarea unui Utilizator, conform prevederilor legale aplicabile.

Descrierea serviciilor oferite

Angajarisoferi.ro este un site de anunțuri online unde poți publica anunturi gratuit despre angajari soferi.

Adăugarea unui anunț

Noi, echipa proiectului AngajariSoferi.Ro, ne dorim ca toate Anunțurile publicate să fie scrise corect și să fie conforme cu realitatea. Datorită acestui motiv, aprobarea anunțurilor nu se face instantaneu, acestea fiind verificate de o echipă specializată care are dreptul de a le corecta și publica ulterior acestor verificări, sau după caz, corecturi. Te rugăm să acorzi atenție și să ții cont de Regulile de postare ale unui Anunț , întrucât ne rezervăm dreptul de a respinge și/sau șterge anunțurile care nu respectă aceste reguli.

Pentru a adăuga un Anunț trebuie să resprecti termeni si conditiile site-lui Angajarisoferi.Ro și să accesezi butonul „Adauga Anunt”. Te rugăm să completezi date reale de contact, astfel încât să poți fi contactat de către utilizatorii care doresc mai multe informații despre ofertele tale de muncă.

Este obligatorie validarea numărului de telefon completat în contul tău sau în formularul de adăugare anunț. Numărul de telefon validat trebuie să aparțină unei rețele de telefonie mobilă din România. Validarea numărului de telefon este gratuită. Pe un singur cont, poți valida oricâte numere de telefon dorești. Un număr de telefon validat pe un cont, nu mai poate fi validat pe un alt cont, asociat altei adrese de e-mail.

Prin trimiterea anunțului spre publicare către Site, declari că ești de acord în totalitate și necondiționat cu toate clauzele prezentului document in momentul publicării.

Pentru a crea un loc în care toata lumea să revină cu plăcere, fie că este în căutarea unui loc de muncă, fie că este în căutarea persoanei potrivite pentru compania sa, Moderatorii site-ului AngajariSoferi.Ro vor înlătura anunțurile false, incomplete sau incorecte și pe acelea care nu respectă prevederile acestor Termeni și Condiții, așadar, aprobarea/publicarea anunțurilor nu se face automat și instantaneu, anunțurile fiind verificate înainte și/sau după publicarea pe site. Pentru a evita o situație neplăcută în care un Anunț este respins, am creat câteva reguli pe care te rugăm să le ai în vedere atunci când adaugi un anunț pe AngajariSoferi.Ro:

*** Te rugăm să publici anunțuri doar în limba Română și să folosești un limbaj corespunzător.

*** Sunt acceptate atât Anunțuri prin care oferi un loc de muncă (exemplu: Angajez Sofer), cât și anunțurile de tip Cerere (exemplu: Caut loc de muncă – ospătar), în România sau în străinătate. Anunțurile care fac referire la oricare alt produs/serviciu vor fi respinse.

*** Anunțurile cu conținut ilegal, imoral sau care nu au legătură cu tematica site-ului AngajaroSoferi.Ro nu vor fi acceptate.

*** Este permisă publicarea unui singur Anunț pentru aceeași ofertă de muncă. Anunțurile care vor fi identificate ca fiind duble, vor fi respinse sau retrase ulterior de pe Site.

*** Un Anunț este valabil pentru o singură ofertă de muncă; anunțurile care fac referire la mai multe oferte diferite nu vor fi aprobate.

*** Nu sunt acceptate pe AngajariSoferi.Ro anunțuri care fac referire la:

Oferte de muncă pentru posturile de dansatoare, animatoare club, videochat, escorte, masaj erotic
Oferte de job-uri pe internet prin care faci bani stând în fața calculatorului
Oferte de joburi prin care se cere ajutor în scrierea unei lucrări de diplomă/licență
*** Dacă dezactivezi un anunț în scopul repostării lui, anunțul nou nu va fi acceptat și nu va apărea pe site, întrucât ai posibilitatea de a Activa anunțul pe care l-ai dezactivat și pe care îl poți regăsi în lista Anunțuri Dezactivate.

*** Te rugăm să nu faci publice date cu caracter personal în descrierea Anunțului (serie și număr carte identitate, CNP, cont bancar, etc) sau să oferi ca date de contact numere de telefon cu suprataxă, întrucât aceste anunțuri nu vor fi acceptate.

*** Te rugăm să folosești majuscule numai acolo unde este necesar, adică la începutul titlului și pentru numele unor mărci/brand-uri. Titlurile scrise numai cu majuscule vor fi înlocuite cu minuscule de moderatorii site-ului AngajariSoferi.Ro. De asemenea, vor fi eliminate din titlu cuvinte nerelevante pentru produsul sau serviciul comercializat (exemplu: vând, ofertă, urgent, etc.), adrese de e-mail, link-uri sau semne de punctuație consecutive, inutile.

*** Anunțurile prin care utilizatorii site-ului AngajariSoferi.Ro s-ar putea simți discriminați pe criteriul rasei, naționalității, limbii, religiei, sexului sau orientării sexuale, etniei, bolilor sau apartenenței la o categorie defavorizată, nu vor fi publicate.

*** Anunțurile care conțin salarii sau informații care generează confuzie sau sunt considerate neserioase de către Furnizor (de exemplu, dar fără a se limita la: preţuri de 1 euro sau preţuri mult inferioare pieţei și/sau statisticilor aflate la dispoziţia Furnizorului) nu vor fi publicate.

*** Dacă un Anunț este modificat și oferta de muncă din cadrul Anunțului a fost înlocuită, modificarea va fi respinsă, iar Anunțul va fi în continuare vizibil pe site în forma în care a fost acceptat anterior. Această regulă se aplică și în cazul în care un anunț este editat, dar modificarile încalcă una din prezentele Reguli, acestea vor fi respinse de către moderatorii site-ului AngajariSoferi.Ro, iar anunțul va fi menținut pe site în forma în care a fost acceptat anterior.

***Reguli referitoare la imagini:

* Imaginile utilizate trebuie să fie clare și să conțină logo-ul companiei sau imagini cu mediul de lucru;

* Imaginile care nu au legătură cu oferta de muncă prezentată în anunț vor fi șterse de către moderatorii AngajariSoferi.Ro iar anunțul va fi publicat fără imagini;

* Imaginile care conțin watermark-uri, sigle sau alte însemne ale altor website-uri concurente vor fi șterse de către moderatorii AngajariSoferi.Ro;

* Imaginile utilizate trebuie să nu aibă nicio restricție, fiind interzisă utilizarea unor imagini care sunt grevate de drepturi ale unor terți, în special de drepturi de proprietate intelectuală ale unor terți.

Eligibilitatea, înregistrarea și anularea

Site-ul AngajariSoferi.Ro este destinat persoanelor fizice și/sau juridice cu vârsta de cel puțin 18 ani și capacitate deplină de exercițiu.
În cazul în care, din diverse motive, dorești să renunți la anuntul tău gratuit pe site-ul AngajariSoferi.Ro, trimite-ne un e-mail pe adresa contact@angajarosoferi.ro și îți vom dezactiva contul, iar toate anunțurile tale vor fi retrase de pe Site. În acest caz, conform politicii de confidențialitate și a protecției datelor cu caracter personal, Site-ul poate furniza detalii referitoare la un Anunț (indiferent de natura lor) numai organelor competente, în urma unei solicitări oficiale primite din partea acestora.
După dezactivarea contului și retragerea tuturor anunțurilor de pe site, nu putem garanta eliminarea imediată a rezultatelor de căutare în motoarele de căutare. Indexarea motoarelor de căutare este independentă de site-ul AngajariSoferi.Ro
Ne rezervăm dreptul de a șterge sau edita orice Anunț care nu respectă Termenii și Condițiile, în orice mod. Te vom informa despre motivul modificării. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a bloca sau dezactiva un anunt dacă primim raportări repetate referitoare la unul sau mai multe anunțuri care nu respectă cele menționate în prezentul document, al căror conținut nu este conform cu realitatea ori încalcă în orice alt mod vreo prevedere legală și poate aduce prejudicii securității activităților altor utilizatori ai site-ului www.angajarisoferi.ro.

EnglishRomanian